CategoriesInspiratie Trend

6 x party outfit die je gewoon kan doordragen

skott-hera-striped-shirt-mas-oui.jpg

Emmanuelle Behets – 30 november 2023

De feestdagen zijn traditioneel niet lief voor onze portemonnee. Maar het kan ook anders. Bij Mais Oui zijn we geen fan van outfits die je maar 1 keer of enkel voor speciale gelegenheden aandoet.

Wij tonen je graag 6 x party outfit die je gewoon kan doordragen. Want zeg nu zelf. Life is a party! Dress like it ;)S

De glitterrok

Je kan er niet naast kijken dit seizoen, de glitterrok is alom aanwezig. Maak van de rok het middelpunt van de outfit door hem te stylen met een mooie, neutrale top of body! Dit geeft een mooie en stylish look! 

Wil je het wat meer doen rocken, kies dan voor een oversized shirt en geef er een meer day-to-day twist aan. Kleed aan met een gezellige knit om naar buiten te gaan.

De combi outfit

Als je geen tijd wil verliezen aan styling en houdt van een tikkeltje extravagant, dan kies je voor de co-ord set. De co-ord is een trendy tweedelige outfit in hetzelfde materiaal, zonder de nadelen van een jumpsuit (if you know, you know 😉).

De geklede broek

De geklede broek hoeft geen saaie zwarte broek te zijn, het mag gerust iets gewaagder. Ga voor een goede pasvorm en een mooie print. Combineer met een mooie laarsje of pump en draag er een elegante top over. Draag de broek door met een gezellige knit.

De glitterbroek

Hou je van comfort tijdens de feesten, dan is de glitterbroek zeker iets voor jou. Deze broeken voelen aan als een trainingsbroek mr zien er feestelijk uit. Double win! Daarnaast kan je de broek het hele jaar doordragen, met een cool oversized jeans shirt of een comfy hoodie of knit en sneakers. What’s not to like!

Cardigan

Leuke gebreide cardigans heb je in alle types maar 1 ding is zeker, je kan ze op eender welke gelegenheid dragen. Draag je cardigan met een topje met fijne lintjes eronder en een mooie ketting over je vegan leren rok en je hebt een outfit om U tegen te zeggen.

Hemdjurk

Hemdjurkjes zijn een echte redder in nood! Ze zitten in elke collectie, zomer of winter en je kan ze keer op keer weer aan, voor eender welke gelegenheid. Of het nu een gewone werkdag is of een feestje, hemdjurken kan altijd.

Ben je nog op zoek naar cadeau inspiratie voor onder de kerstboom? Check dan zeker onze online gift shop.


Klik hier voor meer outfit inspiratie
Categorieën

Blijf als eerste op de hoogte

Ontvang de MAIS OUI trends & inspiratie en 5% korting bij je eerste aankoop

De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 166 reviews.
Add to cart