Kleur voor de frisse lentedagen

Emmanuelle Behets – 17 mei  2021

sjaals-les-elles-blogpost-mais-oui.jpg
Stijlvol en warm deze koude lente door. Sjaals Les Elles.

Het blijft koud, helaas… de lente komt er precies niet door dit seizoen. Gelukkig hebben we een aantal leuke eye-catchers die je warm houden, zonder aan stijl in te boeten. 

“Brrr… mag ik bij jou in je sjaal?

We bestelden nog leuke kleurtjes van onze Les Elles sjaals. Tijdloze sjaals waarmee je je lente outfit kan pimpen. Van beige en camel, over lila en hoogblauw tot neon roze. Kleurrijk én op de koop toe ook nog duurzaam. De sjaals van Les Elles worden volledig gemaakt uit wolresten van hoogwaardige mohair wol. Wij zijn fan! Check alvast de nieuwe kleurtjes in onze webshop.

Terug van weggeweest? De debardeur of spencer is z’n ouderwetse image kwijt en wordt onze nieuwe bodywarmer. Combineer op je favoriete zomerjurk of over je favoriete bloesje, zo heb je twee vliegen in één klap. Ga voor een effen grijze debardeur die je op veel kan combineren of val op met een spencer in lila. Je kan je zomeritem nu al aan en je bent volledig mee met de laatste trend! Is het warm genoeg, dan draag je je debardeur gewoon als top over je rok of jeans.

Blijf als eerste op de hoogte

Ontvang de MAIS OUI trends & inspiratie en 5% korting bij je eerste aankoop

De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 152 reviews.
Add to cart