CategoriesBrand Inspiratie

Valentijn

valentijn-blogpost.jpg

Love is in the air!

14 februari loert om de hoek en we zullen het met z’n allen geweten hebben. Het straatbeeld maakt plaats voor 50 tinten rood, hartjes duiken overal op en de dromerige zielen onder ons hebben nu al gereserveerd in hun favoriete restaurant voor een romantische tête-à-tête. En ook al ben ik voorstander om de liefde elke dag te vieren, 14 februari laten we nu eenmaal niet zomaar aan ons voorbij gaan.

Ben je die happy single die even met haar ogen draait bij al die zeemzoeterigheid of vind je die dag helemaal niet aan jou besteed? Dat kan best. Maar dit jaar willen we graag àlle vormen van liefde vieren. Gewoon, omdat het kan. En omdat iedereen een beetje liefde verdient 😉

Zelf ben ik megafan van een creatieve invulling van dagen die – zeg nu zelf – nogal commercieel uitgebuit worden. Valentijn is niet anders. Tenzij je het met de nodige inspiratie eens over een andere boeg wilt gooien. We helpen je even op weg.

Playlists.

Muziek is emotie. En dus is een playlist van nummers die speciaal zijn voor jullie band heel authentiek. Bovendien kunnen jullie er naar blijven luisteren, zo vaak als jullie willen. Ook de zoektocht om de playlist samen te stellen, is gewoon leuk om te doen.

Liefdesbrieven.

Niks persoonlijker dan een handgeschreven brief. Haal die oude schoendoos boven waar je al die spullen in bewaart. Tickets van de eerste keer dat jullie samen naar de cinema gingen, de eerste fles wijn die jullie samen dronken, de briefjes die je onder je hoofdkussen terug vond. Heerlijk toch om samen die herinneringen op te halen.

Bucket list.

Tuurlijk, Valentijn is ideaal om samen iets van je bucket lijst te kunnen schrappen, maar hoe zit het met die andere 364 dagen in het jaar? Maak samen een lijst met dingen die jullie samen willen doen. En een plan om enkele van hen ook effectief te verwezenlijken. 😉

Zo zie je maar. Het hoeft niet allemaal voor die ene grote liefde te zijn. Valentijn gaat om mensen graag zien. En hen tonen dat ze dat tikkeltje extra aandacht verdienen, of het nu je lief is, je man of vrouw, je (plus)kinderen, je bestie of je hele girl squad. Geniet van de liefde. Er kan er niet genoeg zijn op deze wereld.

We wensen jou alvast heel veel liefde toe. Van MAIS OUI aan jou. Omdat liefde nu eenmaal een basisrecht is.

En wil je je geliefde toch ook nog graag iets schenken om je liefde te tonen, dan hebben we ook heel wat leuke dingetjes voor je. Je kan hier onze Valentijnsideetjes bekijken.

Categorieën

Blijf als eerste op de hoogte

Ontvang de MAIS OUI trends & inspiratie en 5% korting bij je eerste aankoop

De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 171 reviews.
Add to cart