Verzending en levering van je pakket.

Om je bestelling in huis te halen, kan je kiezen voor verschillende mogelijkheden:

1/ Je kiest voor verzending via een transporteur:

Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een automatische orderbevestiging van mais-oui.be. Wij proberen je pakketje z.s.m. te verpakken en te verzenden.

Voor de verzending werken we met Post NL en Bpost:
A/ Kies je voor gewone verzending, dan betaal je €5,95 en versturen we je pakketje met Post NL.
Post NL doet er dan max 4 werkdagen over om je pakketje te leveren.
B/ Wil je je pakketje sneller ontvangen, kies dan voor snelle verzending. Dan betaal je €7,50 en versturen we je pakketje met BPost. Bpost levert je pakketje dan binnen de 2 werkdagen.*
Zodra de transporteur het pakketje van ons ontvangt, zal je ook van hen een bevestiging ontvangen via mail. Daarbij ontvang je ook een track & trace code waarmee je je order kunt volgen. Heb je dit niet ontvangen, check dan eerst even je spam mailbox.

Gratis verzending is er vanaf een bestelling van €99. Dan verzenden we je pakketje met PostNL en ontvang je je pakketje binnen max. 4 werkdagen..
Wil je je pakketje toch sneller ontvangen? Kies dan voor snelle verzending en betaal €7,50 voor snelle verzending via BPost.

Indien je je pakketje niet binnen de 10 dagen na bevestiging van mais-oui.be hebt ontvangen, liep er waarschijnlijk iets mis. Neem dan even contact op met ons via webshop@mais-oui.be. Wij kijken dan graag voor je waar het probleem zit.

Niet tevreden over je bestelling na ontvangst? Geen probleem. We verwijzen je naar onze retourvoorwaarden.

Verzendkosten

 • België:
  – levering aan huis (PostNL) max. 4 werkdagen: € 5,95
  – snelle levering aan huis max. 2 werkdagen (Bpost): € 7,50
  – verzenden naar een afhaalpunt max. 4 werkdagen: € 5,45
  Gratis verzending vanaf € 99,00* via PostNL (max. 4 werkdagen)
 • Nederland:
  – vast tarief van € 7,20
 • France (not overseas):
  levering aan huis: € 10,95
 • Luxemburg:
  levering aan huis: € 8,95
 • Duitsland:
  levering aan huis: € 9,50
 • Denmark:
  levering aan huis: € 15,95
 • United Kingdom:
  Since the UK is not a EU member anymore, we are sorry to let you know that we can’t send to the UK anymore because of the high tax rates.
 • Other EU countries: on demand. Send a mail to hello@mais-oui.be

* We bieden gratis verzending in België aan vanaf €99. Dit is een service die we graag bieden, maar dit is enkel voor aankopen uit de nieuwe collectie. Voor aankopen uit outlet of sales kunnen we geen gratis verzending aanbieden.
* Pakketjes worden enkel op weekdagen verstuurd en geleverd. Wil je snel iets ontvangen voor het weekend, bestel dan niet later dan woensdagavond. We verzenden je pakketje de eerste werkdag na je bestelling.
* Mais Oui is niet verantwoordelijk voor vertragingen omwille van bedrijfsbeslissingen bij de transporteur zoals bv. stakingen, feestdagen, drukke periodes, …

2/ Pick up in store

Je kan het pakket gratis komen afhalen in de winkel:
Mais Oui
Academiestraat 12
8000 Brugge

Heb je iets uit de solden categorie gekocht en buiten de soldenperiodes? Dan sturen we je een bericht wanneer je het artikel kan komen ophalen.
Solden hangen niet in de winkel buiten de 2 vaste soldenperiodes (januari en juli), daar hebben we geen ruimte voor. Je kan dan ook geen soldenartikelen in de winkel komen passen. Wij geven voorrang aan de collectie die in de winkel hangt, het is dus mogelijk dat u iets langer op een soldenartikel moet wachten. We brengen geen soldenartikelen mee als ze niet vooraf besteld werden in de webshop.

Ben je niet helemaal tevreden over je bestelling? Geen probleem. Onder enkele voorwaarden kun je je bestelling gewoon terugsturen of terugbrengen.
👉🏼 Bekijk onze retourvoorwaarden

Add to cart