CategoriesInspiratie

Pink is the new black

mais-oui-emmanuelle-charlotte-fall-winter-2023
Twee weken geleden introduceerden we ons nieuwe concept: onze vaste winkel in de Academiestraat in Brugge verdwijnt eind januari, onze online shop krijgt een nog prominentere rol en we zetten in op pop-up winkels en private shopping. Op deze manier denken we ook minder afhankelijk te zijn van de lopende trends waar de kleine ondernemers moeilijk in kunnen meedraaien.

In de gekke mallemolen van moderetailers waar kortingen heel vaak centraal staan, willen we hier opnieuw een andere wending geven. Te midden van de groeiende nadruk op Black Friday in de detailhandel hebben we er altijd voor gekozen om het anders te doen, met duurzaamheid als leidraad.

We worden overspoeld door nieuws waarvan we niet bepaald vrolijk worden: de oorlog in Oekraïne en Gaza, de stijgende levensduurte, de opwarming van de aarde, de strijd tegen ziektes van de 21ste eeuw. Voor sommige mensen is het elke week Black Friday, in de letterlijke betekenis van het woord. We kunnen er onze ogen niet voor sluiten. De term Black Friday wordt op deze manier echt dubbelzinnig.

pink-ribbon-campagne-cks-jaarcampagne-banner-2023

Samen met jou willen we verder de aandacht vestigen op een goed doel. Oktober was de maand van Pink Ribbon en we willen dit initiatief verlengen door nogmaals de schijnwerpers te richten op het Pink Ribbon lintje. Bijna iedereen kent helaas wel iemand die op de een of andere manier te maken heeft met borstkanker en die persoon verdient onze steun.

Daarom hebben we besloten om op vrijdag 24 november 10% van de dagomzet te schenken aan Pink Ribbon, als steun voor iedereen die te maken heeft met borstkanker. Bovendien schenken we bij elke aankoop of online bestelling een Pink Ribbon lintje twv €4, ontworpen door CKS. Draag dit lintje als symbool van je steun.

Bij ons vind je die dag dus geen korting, maar jouw aankoop draagt wel bij tot de strijd die anderen moeten voeren.

Uiteraard ben je vrij te genieten van de kortingen bij andere retailers, maar koop bewust en koop enkel de spullen die je ook echt zal gebruiken.

Categorieën

Blijf als eerste op de hoogte

Ontvang de MAIS OUI trends & inspiratie en 5% korting bij je eerste aankoop

De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 171 reviews.
Add to cart