Twee zussen, één droom. Dat is MAIS OUI.

charlotte-team-mais-oui.jpg

Hey! Ik ben Charlotte.

De brunette van MAIS OUI. De jongste zus. Brick shop manager. En ook een beetje team logistics.

De winkel, da’s mijn biotoop. Ik help je met veel plezier zoeken naar die perfecte jeans of dat leuke jurkje. En ik ben ook altijd te vinden voor een babbel. Als je in de buurt bent, spring gerust es binnen. Dat doe ik zelf ook altijd 😉 Achter de schermen hou ik mij met de cijfers bezig. En maak ik met de grootste zorg je webshoporder klaar. Naar mijn gevoel zijn Emmanuelle en ik super complementair. Onze takenpakket is mooi verdeeld; maar de collecties kiezen, dat doen we altijd samen.

Mijn grote liefdes. Nina & Jack. En Jelle. Mijn rots. Als jongste telg uit een gezin van vier zussen, ben ik een familiemens pur sang. En ik hou van de kleine dingen in het leven. Een lief berichtje. Een goed glas wijn. De zomer. Een stevige work-out. Eilandjes. Inspirerende interieurs. Ik probeer al jaren groene vingers te krijgen, maar voorlopig is het resultaat niet zo rooskleurig. En ik kook ook heel graag. Mijn grootste glimlach krijg je wanneer ik water onder mijn voeten heb en de zon op mijn snoet.

Mijn stijl? Als ik in mijn What you see is what you get – mood ben, dan draag ik het liefste een leuke jeans met een losse t-shirt en sneakers.

Maar ik hou eigenlijk meer van Create your own sunshine. En daar past een maxi dress met leren jasje beter bij

Hi! Ik ben Emmanuelle.

Of Emma voor de vrienden. De oudste zus. E-commerce en social & communication manager van MAIS OUI.

Getrouwd met Wouter sinds 2018 en plusmama van Jacob en Suzanne. Gezin en familietijd zijn voor mij goud waard, ik ben een echte music lover en hou van reizen. Ik start de dag niet zonder koffie. Sinds een jaar hebben we een hond, Neeka, waar ik veel tijd mee doorbreng (trainen, wandelen, …)

“Give a girl the right shoes and she can conquer the world” is mij op het lijf geschreven. Want voor alles ben ik een echte schoenenfreak! Ik geloof oprecht dat je je outfit op je schoenen moet afstemmen 😉

Je zou kunnen zeggen dat mijn job voor een deel ook mijn hobby is. De droom van om een eigen winkel te starten en de liefde voor kledij zit er al heel lang in. Al van kindsbeen verslond ik mode magazines en knipte ik de mooie plaatjes eruit om collages te maken op mn schoolboeken. Vandaag is die liefde geëvolueerd. Naast mooie silhouetten vind ik het even belangrijk dat het verhaal achter een merk klopt. In tijden van overproductie en “wegwerpmode” zijn het verhaal, duurzaamheid en faire werkomstandigheden essentieel.

Mijn favoriete outfit?
Een lange jurk met een leren jasje en een paar coole sneakers (maar omdat ik niet kan kiezen heb ik die leuke enkellaarsjes ook altijd bij me in de auto 🙂

emmanuelle-team-mais-oui.jpg
De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 170 reviews.
Add to cart