Twee zussen, één droom. Dat is MAIS OUI.

Hey. Ik ben Charlotte.

De brunette van MAIS OUI. De jongste zus.Brick shop manager. En ook een beetje team logistics. 

Mijn grote liefdes. Nina & Jack. En Jelle. Mijn rots. 

Als jongste telg uit een gezin van vier zussen, ben ik een familiemens pur sang. En ik hou van de kleine dingen in het leven. Een lief berichtje. Een leuke babbel. Een goed glas wijn. De zomer. Een stevige work-out. Eilandjes. 

Mijn grootste glimlach krijg je wanneer ik water onder mijn voeten heb en de zon op mijn snoet. 

Mijn stijl? Als ik in mijn What you see is what you get-mood ben, dan draag ik het liefste een leuke jeans met een losse t-shirt en sneakers. 

Maar ik hou eigenlijk meer van Create your own sunshine. En daar past een maxi dress met leren jasje beter bij.

Hi! Ik ben Emmanuelle.

Of Emma voor de vrienden. De oudste zus. E-commerce en social & communication manager van MAIS OUI.

Getrouwd met Wouter sinds 2018 en plusmama van Jacob en Suzanne. Gezin en familietijd zijn voor mij goud waard, ik ben een echte music lover en hou van reizen. Ik start de dag niet zonder koffie. Aperitieven doe ik met een glas cava of rosé. Er mag daar ook wel een tapaske bij ;-).

“Give a girl the right shoes and she can conquer the world” is mij op het lijf geschreven. Want voor alles ben ik een echte schoenenfreak! Ik geloof oprecht dat je je outfit op je schoenen moet afstemmen 😉

Je zou kunnen zeggen dat mijn job voor een deel ook mijn hobby is. De droom van om een eigen winkel te starten en de liefde voor kledij zit er al heel lang in. Al van kindsbeen verslond ik mode magazines en knipte ik de mooie plaatjes eruit om collages te maken op mn schoolboeken. Vandaag is die liefde geëvolueerd. Naast mooie silhouetten vind ik het even belangrijk dat het verhaal achter een merk klopt. In tijden van overproductie en “wegwerpmode” zijn het verhaal, duurzaamheid en faire werkomstandigheden essentieel.

Mijn favoriete outfit?
Een lange jurk met een leren jasje en een paar coole sneakers (maar omdat ik niet kan kiezen heb ik die leuke enkellaarsjes ook altijd bij me in de auto 🙂

Emma-team-mais-oui.jpg
Add to cart