CategoriesBehind the scenes Brand Inspiratie

We starten met een nieuw avontuur

uelle-en-lotte-mais-oui.jpg

Charlotte Behets – 9 november 2023

Ondernemen is een rollercoaster. Dat is bij MAIS OUI niet anders. Naast emoties brengt het ook heel wat inzichten met zich mee. In een wereld die erg snel verandert, voelen we dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan. 

Als klant telt jouw mening als geen ander. Laatst wonnen we nog voor het tweede jaar op rij de BECOM award voor klantvriendelijkheid als kleine onderneming. Wat ons betreft, de mooiste award die we konden winnen. Nog maar eens het bewijs dat jij als klant voor ons wel degelijk het verschil maakt. We hebben dan ook aandachtig geluisterd naar de feedback die we van jou ontvingen en begrijpen dat we moeten bijsturen. 

Na een geweldige reis van 7 jaar gaat MAIS OUI een nieuwe koers varen. Onze vaste winkellocatie in de Academiestraat in Brugge verdwijnt. Dit was geen gemakkelijke beslissing. 

We hebben onze winkel steeds met heel veel liefde en passie geopend, en tal van mooie momenten met jou gedeeld, maar het tijd is voor verandering. Maar maak je geen zorgen. MAIS OUI verdwijnt niet. Integendeel. Onze digitale aanwezigheid breidt uit. In onze webshop zal je een groter en gevarieerder aanbod terugvinden, zodat je steeds toegang hebt tot jouw favoriete items, waar je ook bent
.

Bovendien gaan we voor meer beleving met private shopping wanneer jij dat wil en pop-up (/tijdelijke) winkels tijdens de piekmaanden. 

Wat absoluut niet zal veranderen, is onze toewijding aan klantenservice. We blijven bereikbaar voor al je vragen en verzoeken. Jouw tevredenheid blijft onze hoogste prioriteit. 

Mensen werken steeds meer hybride (thuiswerken/kantoor) en winkelen blijft evolueren. We willen relevant blijven voor jou in deze snel veranderende wereld, waar hybride winkelmodellen niet meer weg te denken zijn. En we willen dit vanuit MAIS OUI waar maken voor jou. Met deze nieuwe formule willen we aan jouw wensen voldoen en zo blijven groeien.  


Nog tot eind januari blijven we je graag verwelkomen in de Academiestraat 12 in Brugge. Of online 😉 Ons mooie pand komt vrij vanaf 1 februari 2024. Kom gerust langs of stuur een berichtje indien je meer info wenst. 

Volg zeker ook onze sociale mediakanalen zodat je weet waar je ons in 2024 kan terugvinden, met alvast de blijvende zekerheid op www.mais-oui.be

We kijken er in elk geval naar uit om jou mee te nemen in dit nieuwe avontuur. Bedankt voor je voortdurende steun en vertrouwen in MAIS OUI! Samen gaan we een spannende toekomst
tegemoet.

Met heel veel liefs,
Emmanuelle & Charlotte*Cadeaubonnen kan je uiteraard steeds zowel online als offline blijven gebruiken.
** Dit seizoen loopt zoals alle voorgaande seizoenen. We houden dus geen uitverkoop. 

Categorieën

Blijf als eerste op de hoogte

Ontvang de MAIS OUI trends & inspiratie en 5% korting bij je eerste aankoop

De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 160 reviews.
Add to cart