CategoriesInspiratie Trend

De denim must-haves voor dit seizoen

varun-leo-rok-les-soeurs.jpg

Emmanuelle Behets – 19 maart 2024

Denim is van alle tijden en alle leeftijden, en dit seizoen ook weer geen uitzondering.
Van lange tot korte jeansrokken, van denim hemden tot mouwloze jasjes, denim is overal en is een essentieel onderdeel van elke garderobe.
Welke stijlen mag je absoluut niet missen dit seizoen én voor het najaar?


De lange jeansrok

Ze zijn er al even maar zijn absoluut een blijver, de lange jeansrokken. Kokerrok of wijd model, aan jou de keuze want alles kan!

De jeansrok is veelzijdig en vervangt makkelijk de jeansbroek als je zin hebt in iets anders maar je het niet te moeilijk wil maken. Je kan het met alles combineren en de jeansrok is tegelijk vrouwelijk en stoer.
Combineer met een eenvoudig T-shirt en sneakers voor een relaxte dagelijkse look, of kleed op met een mooie blouse en een tof enkellaarsje voor een avondje uit.


De korte jeansrok

Joepie voor wie lang beu gezien is, mini is ook weer volop trendy. Korte rokjes zijn flirty, leuk en voegen een vleugje jeugdige energie toe aan je outfit. Draag ze met oversized top zoals onze Tiara t-shirts die we in veel kleuren hebben en met een leuk enkellaarsje of met slippers deze zomer. De denim on denim look is hier ook echt een topper. Je kan niet voor te veel denim gaan 😉


Het jeanshemd

Een jeanshemd is altijd een goed idee. Het is zelfs één van die basics die in je kleerkast thuishoren. Het is een tijdloze klassieker en altijd stijlvol. Vind je een gewoon wit hemd wat te stijf, ga dan voor het denim hemd en begin te combineren.
Dit seizoen heb je veel keuze: cropped, oversized, in stevige jeans waarbij je je jeanshemd draagt als shirt of als jasje, het dunne klassieke jeanshemd, you name it…
Draag los over een cool t-shirt of gecentreerd boven een felle rok, succes gegarandeerd!


Jeansvesten met én zonder mouwen

Yes! Een jeansvest is àltijd een toffe aanvulling op je outfit. Kies voor een oversized jeansvest over een fleurige broek of rok en ga voor mouwloos meer aansluitend model over een t-shirt met (mini)rok.


Je ziet het, keuze genoeg! Denim is een veelzijdige materiaal dat gemakkelijk kan worden gestyled voor elke gelegenheid.

Deze lente is het tijd om je jeanscollectie uit te breiden en te experimenteren met nieuwe looks. Wees niet bang om te spelen met verschillende stijlen en kleuren of prints – denim is tijdloos. Ga voor bleu denim, ecru of leopard.

Die loose jeans hoef je ook nog niet op te bergen in 2024, wijde jeans blijven top en nog meer dan ooit geldt: hoe wijder hoe beter.
Daarnaast gaan we de blauwe nu ook meer gaan vervangen door een grijs model, zeker dit najaar zal grijs de straten veroveren. Kies voor een chique, casual stijl door te combineren met een mooie shirt of gilet.

Categorieën

Blijf als eerste op de hoogte

Ontvang de MAIS OUI trends & inspiratie en 5% korting bij je eerste aankoop

De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 166 reviews.
Add to cart