CategoriesBehind the scenes Brand Inspiratie Trend

Stap in stijl de zomer in!

gisele-slipper-in-terracotta.jpg

Charlotte Behets – 13 mei 2023

Slippers in alle denkbare kleuren en modellen

Met de zomer die nu hopelijk bijna in aantocht is, is er geen ontkomen aan. Blote tenen 😉
De leren slipper geeft de finishing touch voor een geslaagde zomerse look: minimalistisch én elegant. Zo blijven we graag in stijl.

Tegenwoordig heb je ze in alle prijscategorieën en in alle kleuren. Met een prijskaartje van meer dan €500, is de iconische Oran slipper van Hermes de Testarossa onder de teenslippers. De sandalen worden enorm gehyped door modeliefhebbers en influencers maar onze portemonnee is iets minder fan.

Gelukkig hebben we met Slaye een betaalbaar alternatief. Ze zijn op en top lokaal: designed in België en made in Italy, waar het leer er met de hand wordt geverfd en gedroogd in open lucht. De slippers zijn er in heel wat kleuren: van tijdloos zwart, terracotta of nubuck beige tot metallic fuchsia en petrol groen, goud of zelfs pastel lila.

Het leuke aan de slippers is dat je ze met zo goed als elke outfit kan combineren. Draag je zoals wij heel graag een jeans? Dan heb je met je slippers sowieso een geslaagde look! Ook met een leuke zomerjurk of de populaire suit kom je heel classy voor de dag.

Het leukste van al? Ze zitten super comfy. Door het kussentje in het voetbed hebben ze heel wat draagcomfort voor op andere merken die leren slippers aanbieden. 😉

Shop ze hier!

Blijf als eerste op de hoogte

Ontvang de MAIS OUI trends & inspiratie en 5% korting bij je eerste aankoop

De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 164 reviews.
Add to cart