No Black Friday

Charlotte Behets – 24 november 2021

Waarom MAIS OUI niet deelneemt aan Black Friday…

Black Friday. De vrijdag na Thanksgiving, de Amerikaanse feestdag die draait rond dankbaarheid. Miljoenen Amerikanen hebben die dag vrij en marketeers spelen hier gretig op in door megakortingen aan te bieden. Maar Thanksgiving bestaat niet bij ons. Waarom zouden wij dan moeten deelnemen aan Black Friday?

 

Heel eerlijk? Wij hebben hier zelfs geen baat bij. Terwijl Black Friday voor grote multinationals met hun gigantische marketingbudgetten het belangrijkste koopweekend van het jaar is, snijdt het bij kleine spelers enkel en alleen maar in de marges. De aangeboden kortingen die we zien passeren zijn surreëel en werken de overconsumptie in de hand. 

Wìj hebben liever dat je bij ons koopt voor de kwaliteit en het vertrouwen die je in ons hebt dan dat we jullie moeten overtuigen met kortingen. 

“De aangeboden kortingen bij grote retailreuzen zijn surreëel en werken de overconsumptie in de hand.”

Verleng de levensduur van je favoriete knit

In plaats van kortingen aan te bieden op Black Friday willen we bij MAIS OUI de focus leggen op de levensduur van een kledingstuk en hoe je die kan verlengen. Merk je dat een trui die je bij ons kocht, wat begint te pluizen na het veelvuldig te dragen? Geen probleem, hij is niet versleten. Breng hem dan naar de winkel. Wij ontpluizen/ontpillen graag je kleding voor je. Nadien kan je jouw favoriete trui weer ophalen en ziet hij er weer als nieuw uit! Bovendien schenken we op vrijdag 26 en zaterdag 27 november graag 5% van de omzet van die dagen aan Kom om tegen Kanker. Op die manier willen we samen met jullie graag bewuster en duurzamer consumeren en je bedanken om MAIS OUI te blijven steunen. 

Dus toch een klein beetje Thanksgiving bij ons 😉

* Wil je toch genieten van korting, neem dan een kijkje in onze mid season sales. (Laatste) Stuks die al even in de winkel hangen, kan je aan 20% korting kopen. 

Blijf als eerste op de hoogte

Ontvang de MAIS OUI trends & inspiratie en 5% korting bij je eerste aankoop

De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 160 reviews.
Add to cart