CategoriesBrand Inspiratie

Luxe zonder moeite: Een aantal makkelijke trucjes voor je dagelijkse look te upgraden

skott-hera-striped-shirt-mas-oui.jpg

Emmanuelle Behets – 24 oktober 2023

Ben je klaar om je dagelijkse look een upgrade te geven zonder al te veel moeite? Fijn zo, want we geven je graag een aantal eenvoudige trucjes mee om er altijd chic uit te zien. Vergeet ingewikkelde styling en ongemakkelijke outfits. Deze tips zullen je helpen om moeiteloos een luxueuze uitstraling te creëren.


Het witte hemd

Het is eigenlijk geen geheim maar met het witte hemd til je je outfit meteen naar een hoger niveau. Het witte hemd is een basic dat in elke kleerkast aanwezig zou moeten zijn. Het geeft je die verzorgde, elegante en klassieke uitstraling.
Heb je een hekel aan strijken? Investeer in een kledingstomer, je zal het je niet beklagen (ook voor al je wijde jurken en rokken een life saver!).


Neutrals are your best friends

Een outfit van top tot teen in neutrale, kleuren zoals wit, grijs of beige? Hiermee bereik je direct een elegante en verfijnde look. Kies bijvoorbeeld voor een grijze broek, een pull en een mantel, en maak het af met accessoires in bijpassende tinten. Dit is de sleutel tot een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Très chic, toch?


Or go monochrome…

Kan je niet weerstaan aan kleur? Kies dan eens voor één kleur en ga all-in met een monochrome look. Van all khaki tot een gewaagd vuurrood ensemble.
Je kan ook experimenteren met een ton-sur-ton outfit of met afgeleide kleuren zoals rood en roze. Het resultaat is luxe in zijn puurste vorm.
Onthoud: ga je voor een monochrome look, laat die ene kleur dan tot in de kleinste details terugkomen.

It’s all about the shoes

Investeer in een een paar degelijke en tijdloze schoenen, die je kan dragen voor allerlei gelegenheden. Denk aan loafers en degelijke boots of laarsjes – tijdloze keuzes die je outfit meteen een elegant en chique tintje geven. Bovendien zul je er lang van kunnen genieten als je kiest voor kwaliteit.

Zachte knitwear

Zachte knitwear is altijd een wijze keuze. Met een gebreide trui, cardigan of debardeur kan je een gelaagd silhouet creëren dat niet alleen warmte biedt op koude dagen, maar ook het toppunt is van verfijnde herfstmode.
Dus, als je die “Paris chic” wilt bereiken, ga dan aan de slag met prachtige gebreide items.


Last but not least: een goeie pasvorm is essentieel!

Je kent het wel: je past een jurk maar die zit net niet perfect op de heup want het merk besloot er zakjes in te steken (en je hebt net wat bredere heupen…) Of je past een broek en die is te lang, dus hangen we die maar terug want dit is een no-go…

Maar zelfs als je geen designerkleding draagt, is een goede pasvorm cruciaal. Een kleine aanpassing hier en daar om je outfit passend te maken is geen overbodige luxe.

Durf dus verder te kijken naar de basis van het kledingstuk en vraag hulp. We laten graag je kledingstuk aanpassen als service. Investeer dus wat extra in het inkorten van je broek of het laten innemen van je jurk. Je look zal er alleen maar stijlvoller uitzien.

Categorieën

Blijf als eerste op de hoogte

Ontvang de MAIS OUI trends & inspiratie en 5% korting bij je eerste aankoop

De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 166 reviews.
Add to cart