CategoriesBrand Inspiratie

Belgische Mode

Emmanuelle Behets – 12 oktober 2023

Bij Mais Oui zijn we grote fan van de Belgische modeDe Belgische mode staat bekend om zijn unieke, avant-gardistische stijl, en is geroemd om haar vakmanschap. Veel Belgische modemerken geven prioriteit aan duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken. Wanneer je voor Belgische mode kiest, ben je niet alleen stijlvol, maar maak je ook een milieubewuste keuze.

Door Belgische modemerken te steunen, draag je ook bij aan de groei en erkenning van lokaal talent.

We lichten graag onze Belgische merken uit voor de “Week van de Belgische Mode” die nog loopt tot zondag 15 oktober.

Onze fantastische merken Les Soeurs, CKS, Imprevu, Wolvis en LesElles zijn stuk voor stuk uniek in hun stijl.


Les Soeurs

Ontstaan uit een passie voor mode en juwelen ontwikkelenden de zusjes Clio, Kay en Jules Hendrickx hun eigen modelabel. Les Soeurs positioneert zich tussen de duurdere boetiek en de betaalbare modeketen.

Geen massaproduct, maar toffe authentieke items die met zorg en liefde gemaakt zijn. Voor velen ondertussen een echte favoriet in de kleerkast!

CKS

Als Belgisch label vind je bij CKS kleding voor dames die het zelfvertrouwen boost. De leuke prints en kleuren zorgen voor happy vibes. Ze inspireren om jezelf te zijn in unieke, kleurrijke looks voor elke gelegenheid die je eindeloos kan combineren.

CKS staat voor speelsheid en moedigt je aan om met originele collecties uit jouw comfortzone te stappen.

Imprevu

Eigenzinnige looks en geëngageerde mode. Dat is het Luikse modemerk, Imprevu. Het merk werkt in beperkte stocks en met kleine maandelijkse drops.

Imprevu legt de nadruk op een meer doordachte, ethische en verantwoorde mode met veel aandacht voor de productieomstandigheden.

Mix & match doorheen het seizoen, je vindt er voor elk wat wils.

Wolvis

Wolvis is een breigoedmerk met poëtische insteek dat bekend staat om haar limited edition sjaals, gekenmerkt door verrassende kleurencombinaties en luxueuze texturen, vaak geïnspireerd op beelden uit de natuur of architectuur. Het gebruik van premium natuurlijke vezels zoals merinoswol wordt hier verkozen, zodat zowel schoonheid als milieubewustzijn gegarandeerd zijn.

Wolvis is een brand die 100% Belgisch is, van design proces tot productie, lokaler kan niet.

LesElles

Het Belgische accessoire label LesElles staat voor in Europa geproduceerde sjaals waarin restjes mohair-wol een tweede leven vinden. Het verhaal is er een van vrouwelijkheid, kleur én duurzaamheid. Wolresten een tweede leven geven is een ding, maar ook qua kwaliteit en productie zet LesElles in op transparantie. Alle stukken worden designed in België en in Portugal en Italië geproduceerd.

Categorieën

Blijf als eerste op de hoogte

Ontvang de MAIS OUI trends & inspiratie en 5% korting bij je eerste aankoop

De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 170 reviews.
Add to cart