CategoriesBrand Inspiratie

Making memories

vaderdag-blog-bericht-2024

Vaderdag. Het geeft me altijd een beetje een wee gevoel.

Al bijna 20 jaar moeten wij het zonder onze papa stellen. Veel te lang al. Er moesten nog zoveel bijzondere momenten komen. Nog zoveel vaderdagen. Niet persé met knutselwerken. Of met een zoveelste paar kousen of een vrolijke das. Qua cadeautjes waren we destijds niet bijster creatief. Maar uiteindelijk draait het daar niet om. Het gaat om het maken van herinneringen. En dat je deze kunt delen. En vooral kunt koesteren.

Ik probeer van vaderdag altijd een topdagje te maken. Eentje die blijft hangen. Het leukste vind ik activiteiten die ik zelf ook eens zou willen doen. En dan heb ik een geldig excuus. Want het gaat tenslotte om de quality time. 😉

Nee, serieus. Making memories vind ik ongelooflijk belangrijk. Misschien staan we daar soms te weinig bij stil. Want het is pas als ze wegvallen, dat je beseft wat je mist. En wie je mist.

Je had het misschien al gezien. We lanceerden net een nieuw merkje, Hej då. Speciaal voor vaderdag introduceren we onze Dad sweater, een ode aan papa. 2 sweatermodellen in leuke kleuren, met Cool Dad Club subtiel op de borst of groot op de rug. ;-).

Schenk hem aan je papa. Of draag hem stiekem zelf. Hou er rekening mee dat de items van Hej Då op bestelling worden gemaakt en dat je toch een 5-tal dagen moet rekenen voor je ze thuis ontvangt.

cool-dads-club-achter-sweater-groen.jpg
Sweater Cool Dads Club groot op de rug
cool-dads-club-klein-sweater-anthracite.jpg
Sweater Cool Dads Club subtiel op de borst
Categorieën
De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 171 reviews.
Add to cart