CategoriesBehind the scenes Inspiratie

De Safeshops.be awards

Charlotte Behets – 11 oktober 2022

En de Award voor Klantvriendelijkheid gaat naar … MAIS OUI !

Jullie konden het al lezen via onze sociale media. Afgelopen donderdag wonnen we de SafeShops Award voor Klantvriendelijkheid. Yess! We kregen van onze klanten de hoogste score voor klantvriendelijkheid op onze webshop. En we zijn er ongelooflijk trots op. 

Safeshops.be?

Maar wie is Safeshops.be eigenlijk en hoe kan je prijzen in de wacht slepen? En hoe gaat er op zo’n avond aan toe? 

Even in het kort: SafeShops.be is de Belgische associatie voor de e-commerce sector. Hun doel is om de Belgische webwinkels op een betrouwbare, veilige en duurzame manier te doen groeien aan de hand van kwaliteits- en securitylabels. Voor het zesde jaar op rij organiseerden zij donderdag de SafeShop Awards. 

Update
Safeshops.be veranderde op 26 oktober 2023 haar naam in Becom, na een joint venture met Becommerce. 
Hoe gaat dat dan in z’n werk?

Wat vooraf ging: Ook wij werden genomineerd voor de SafeShops Awards. Na onze nominatie stuurden we een vragenlijst over onze webshop naar jullie, onze klanten. Want uiteindelijk kan er niemand onze webshop beter beoordelen dan wie onze webshop bezoekt en gebruikt. We zijn dan ook super dankbaar dat jullie de tijd genomen hebben om de vragenlijst te beantwoorden en onze webshop te evalueren. 

blank

We trokken donderdag dus naar Mechelen, onder het mom van netwerken en informatie inwinnen. We hadden helemaal geen verwachtingen, want hey, er waren in totaal maar liefst 90 webshops genomineerd dus we bleven met onze voetjes op de grond. Het hele gebeuren baadde in een James Bond sfeer. We vertoefden in goed gezelschap aan onze Casino Royal tafel, samen met de dames van Returnless en van Torfs.  

In totaal waren er awards in 6 categorieën, waarbij er telkens een small, medium en large business een prijs in de wacht kon slepen. Op voorhand weet je dus ook niet in welke categorie je kans maakt, want het zijn de klanten die op alles een quotering geven. Toen de categorie Klantvriendelijkheid werd geïntroduceerd, fluisterde Emmanuelle stiekem tegen mij dat dit wel de mooiste categorie was. 

We konden het niet geloven toen we onze naam op het bord zagen verschijnen. Uit 54 genomineerden hebben jullie ervoor gezorgd dat wij deze prachtige prijs konden winnen. Wat zijn we trots!! De award voor Klantvriendelijkheid. De grootste erkenning van onze klanten. En vooral, om onze naam tussen al die grote namen te zien staan. Ik denk dat we allebei het eerste kwartier stonden te trillen op onze benen van ongeloof. Sprakeloos waren we. Bedankt Returnless om onze verbouwereerde reactie te filmen 😉 En om eerlijk te zijn, is de rest van de avond een beetje aan ons voorbij gegaan. We waren vooral bezig met glunderen en onszelf in de arm te knijpen. 

blank
Bedankt!

We dragen deze award met heel veel trots en blijven ons verder inzetten om jullie, zowel in de webshop als in de winkel te kunnen inspireren, te bedienen, te helpen en jullie een goed gevoel te geven. 

Wij bedanken natuurlijk onze klanten om de tijd te nemen de vragenlijst in te vullen. Bedankt aan de organisatie van Safeshops.be. Het was een fantastische avond. Proficiat aan alle winnaars in de verschillende categorieën, klein en groot.

Heel trots om tussen klinkende namen te staan als Torfs, Brooklyn, AS Adventure, Tia Tia, Klium, euronotes.be, Dag & Nacht, Veepee, Farmaline, BAUNAT | Diamond Jewellery, deverfwebshop, Unit 14, Just Russel, smartphoto group, PharmaMarket, Mamzel, WONDR care te kunnen staan.

Bedankt ook aan Combell om te zorgen voor een stevige en altijd betrouwbare hosting voor onze digitale aanwezigheid.

Dankjewel OOJO om ons steeds creatief en digitaal te begeleiden en ondersteunen. Een partner waar we van houden.

En vooral, bedankt Emmanuelle om zo’n goede webshopmanager te zijn. Ere wie ere toekomt! Dit is jouw verdienste!!!


En de Award? Die kunnen jullie in onze etalage in de winkel in Brugge zien staan 😉

blank
Categorieën

Blijf als eerste op de hoogte

Ontvang de MAIS OUI trends & inspiratie en 5% korting bij je eerste aankoop

De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 160 reviews.
Add to cart