Deense mode

Minus

Minus is Scandinavische mode, ontwerpen vanuit een persoonlijk oogpunt en ze doen het met een vrouwelijke en verfijnde signatuur.

Je zou kunnen zeggen dat ze voor zichzelf ontwerpen. En dat doen ze! Voor zichzelf en alle vrouwen wiens leven vol is: familie, vrienden, carrière, ambities. De vrouw die extravert en persoonlijk is.

De Minus vrouw geeft om haar eigen onafhankelijkheid, terwijl ze nog steeds prioriteit geeft aan haar band met haar dierbaren. Ze zet zich in voor alles wat ze doet. Haar eigen gevoel voor stijl is voor haar interessanter dan modetrends en ze heeft er alle vertrouwen in om haar eigen klassiekers te kiezen.

Ze houdt van Minus omdat ze haar stijlvolle, trendy keuzes heeft gegeven om zichzelf te zijn zonder afgeleid te worden terwijl ze bezig is met de vele dingen waar ze elke dag voor moet zorgen: van vergaderingen tot boodschappen doen, en dan vijf minuten op de speelplaats met haar jongste kind. Soms kunnen al deze aspecten van het vrouw-zijn overweldigend zijn. De designs zorgen ervoor dat jouw outfit één ding is waar jij je nooit zorgen over hoeft te maken.

Add to cart