VERZENDING EN LEVERING VAN JE PAKKET:

1/ Wij streven naar een zo snel mogelijke verzending van je pakket, echter wij zijn een 2-mansbedrijf en doen alles zelf. We verzenden met PostNL. Zij garanderen levering van je pakket binnen de 48u. Hou rekening met een extra dag voor het klaarmaken en afgeven van je pakket bij een postpunt.
Hou verder ook rekening met evt drukkere periodes bij de koeriersbedrijven, waardoor je pakket evt vertraging kan oplopen.

2/ Na verzending van je pakket, ontvang je een mailtje met de track & trace code. Heb je die niet ontvangen? Check en dan eerst even je spam mailbox. Indien je daar niks terugvind, stuur dan een mailtje naar hello@mais-oui.be, we bezorgen je graag de verzendgegevens.

3/ We bieden gratis verzending aan vanaf €75. Dit is een service die we graag bieden, maar dit is enkel voor aankopen uit de nieuwe collectie. Voor aankopen uit outlet of sales kunnen we dit niet aanbieden.

4/ Je kan het pakket gratis komen afhalen in de winkel: Academiestraat 12, 8000 Brugge

5/ Retours zijn op eigen kosten. Je hebt 14 dagen bedenktijd om je artikel te retourneren, na die 14 dagen kunnen we helaas je retour niet meer aanvaarden. Heb je een artikel ontvangen en het voldoet het niet aan je wensen, stuur dan eerst een mailtje naar hello@mais-oui.be. Alle info ivm de retour staat ook in de brief die meegestuurd wordt met je pakket.

6/ Verkochte solden worden niet teruggenomen, zowel in de winkel als in de webshop. We helpen je graag via de chat in de webshop, bij twijfel over je maat.

ALGEMENE VOORWAARDEN

ONDERNEMINGSGEGEVENS

MAIS OUI bvba
Academiestraat 12
8000 Brugge
Tel. 050 698 140

BTW nr. BE 0659 713 925
Ond. nr. 0659 713 925

Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten tussen de bezoeker van de boetiek MAIS OUI én de website www.maisoui.be die online een bestelling plaatst, hierna de koper genaamd en MAIS OUI, maatschappelijke zetel: Academiestraat 12, 8000 Brugge, hierna de verkoper genaamd.

Het plaatsen van een bestelling op w​ww.mais-oui.be​ houdt in dat de koper akkoord gaat met de hierna vermelde voorwaarden:

ALGEMEEN

1.1. MAIS OUI kan niet garanderen dat de inhoud van de site te allen tijde vrij is van onnauwkeurigheden of typografische fouten en kan eveneens niet garanderen dat alle informatie up-​to-​date is.

1.2. MAIS OUI kan op elk moment de inhoud van de site aanpassen.

1.3. De kleuren op uw scherm kunnen verschillen van het originele product. Dit hangt onder andere af van uw instellingen op uw computer. Wij doen ons uiterste best om de juiste kleuren op onze webshop te tonen.
Alle afbeeldingen, foto’s, tekeningen, … of gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten, …. op de webshop van MAIS OUI gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

1.4. MAIS OUI behoudt zich het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

1.5. Deze website is intellectueel eigendom van MAIS OUI. Niets mag worden gekopieerd of gebruikt zonder toestemming van MAIS OUI.

1.6. Wanneer u iets besteld via onze webshop dient u de Algemene Voorwaarden te aanvaarden alvorens tot de koop over te gaan. U hebt er dus alle belang bij deze goed te lezen alvorens tot de koop over te gaan.

PRIJZEN EN VERZAKINGSRECHT

2.1. Alle vermelde verkoopprijzen zijn in euro, inclusief BTW. De verzendkosten zijn niet in de verkoopprijs inbegrepen. Deze worden berekend aan het einde van uw bestelling. Speciale aanbiedingen worden steeds duidelijk vermeld op de website en gelden zolang de voorraad strekt.

2.2. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. De verkoper heeft het recht aankopen van verkeerd geprijsde artikelen of kortingen te annuleren.

2.3. Verzakingsrecht
De koper heeft het recht binnen de 10 kalenderdagen af te zien van de aankoop (verzakingsrecht), zonder betaling van een boete, en dit vanaf:
* Indien je koos voor “afhaling in de winkel”: de eerste werkdag die volgt op de dag van de afhaling.
* Indien je koos voor verzending naar een adres: de dag volgend op de aanlevering of volgend op de eerste aanbieding

Er is geen verzakingsrecht wanneer het product en de verpakking niet meer in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren. Solden worden niet teruggenomen noch omgeruild. Dit zijn dezelfde voorwaarden als in de winkel. Afwijkingen hierop kunnen besproken worden met MAIS OUI (de verkoper). Je kan ons hiervoor contacteren ,vòòr je overgaat tot de retour, via hello@mais-oui.be

Volgende voorwaarden (type verkoop gerelateerd) en werkwijzen zijn hierbij van toepassing om kunnen gebruik te maken van het verzakingsrecht:°Tijdens de normale collectie verkoop (collectie zonder acties/solden/outlet):
1/ MAIS OUI moet eerst op de hoogte gebracht worden van de toepassing van het verzakingsrecht, en dit via een schrijven naar hello@mais-oui.be of op een voor de ontvanger beschikbare en toegankelijke duurzame drager is verzonden. De goederen moeten na akkoord met MAIS OUI aangeleverd worden aan:
MAIS OUI,
Academiestraat 12,
8000 Brugge
en dit vóór het verstrijken van de termijn (zoals beschreven in het begin van punt 2.3). Wij zullen echter geen refundaanvragen meer aanvaarden wanneer de klant uitgebreid de tijd heeft genomen heeft om het artikel te passen. Dan zullen enkel een wissel van artikel of een waardebon kunnen verkregen worden.

2/De producten dienen volledig, onbeschadigd en in de originele verpakking te worden teruggestuurd op eigen risico en kosten van de klant. De producten dienen steeds met de originele labels/etiketten te worden teruggestuurd.

3/ Het aanvaarden van het ongeopende pakket door MAIS OUI bij aanlevering door een verzendingbedrijf houdt geen enkele acceptatie van de goederen in door MAIS OUI. MAIS OUI behoudt zich het recht om de goederen te weigeren na ontvangst indien de goederen zich niet in de originele staat bevinden, of indien MAIS OUI niet op de hoogte werd gebracht en/of de goederen ons bereiken na het verstrijken van de termijn. Vertragingen in de transport voor gelijk welke reden dan ook vallen integraal onder de verantwoordelijkheid van de klant en houdt geen verlenging van de acceptatietermijn in.

°Op specifieke vraag van de klant:
Goederen die specifiek voor de koper aangepast werden door bv. Retouches, zijn of op vraag van de klant opnieuw werden geproduceerd, worden niet teruggenomen.

°Solden/Stockverkoop/Outlet:
Goederen die door de koper werden aangekocht in solden, stockverkoop of outlet worden NIET teruggenomen.

2.4. Solden/Sales
De solden prijzen worden aangeduid op basis van de solden prijzen in de winkel. Het kan, buiten onze wil, gebeuren dat er prijzen niet overeenstemmen met de prijzen in de winkel. We doen ons best om alles altijd simultaan aan te passen. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunnen we hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld maar staan we open om hier samen een oplossing voor te vinden.
Solden en outlet worden NIET teruggenomen noch omgeruild. Dit zijn dezelfde voorwaarden als in de winkel. Zie ook hoger onder punt 2.3.
Enkel in uitzonderlijke gevallen kunnen we hier een retour voor aanvaarden. Contacteer ons hiervoor vooraf via hello@mais-oui.be met de reden voor je retour. Dan zullen enkel een wissel van artikel of een waardebon kunnen verkregen worden.

2.5. Aanbod
Wanneer u specifieke vragen heeft over bijvoorbeeld afmetingen, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, kan u vooraf contact opnemen met ons via hello@mais-oui.be

2.6. Online bestellingen kunnen geweigerd worden indien het product voor de online betaling reeds in de winkel verkocht is. U zal hiervan via een e-mail op de hoogte gebracht worden en z.s.m. worden terugbetaald op de door u gebruikte rekening.

2.7. (Procentuele) kortingsacties zijn nooit cumuleerbaar met andere acties.

2.8. Actiecodes zijn niet geldig op reeds afgeprijsde producten.

2.9. Stock artikelen of outlet artikelen die op onze webshop staan, kunnen niet in de winkel gepast worden. Deze kunnen enkel online aangekocht worden als ze in de webshop staan. Deze kunnen eveneens niet geretourneerd worden (zie ook punt 2.3.).

2.10. Formulier om gebruik te maken van je verzakingsrecht
Om gebruik te maken van je verzakingsrecht, mail je volgende informatie naar hello@mais-oui.be:

 • naam,
 • adres,
 • de bevestigingsmail,
 • de ordergegevens (ordernummer en bestelde artikel(s),
 • de besteldatum.

De werkwijze van het verzakingsrecht vind je hoger onder nummer 2.3. en 2.4. van deze Algemene Voorwaarden.

VERZENDING EN LEVERING

3.1. MAIS OUI streeft naar een zo snel mogelijke verzending. Wij streven naar een levering binnen 8 kalenderdagen na ontvangst van de betaling op onze rekening met uitzondering van vakantieperiodes waar deze termijn langer kan duren.

3.2. U bent als klant verantwoordelijk voor het correct doorgeven van je adres gegevens. Indien je pakket bij ons terugkomt omdat u een verkeerd adres doorgaf, zijn wij genoodzaakt de nieuwe verzending aan te rekenen.

3.3. Producten worden geleverd op het leveringsadres dat door de koper bij zijn bestelling werd doorgegeven indien hier specifiek voor werd gekozen en betaald (uitz. zie punt 3.5.). Foutieve leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten ten laste van de koper.

3.4. Vertraging kan geen aanleiding zijn tot schadevergoeding, noch tot gehele of gedeeltelijke verbreking van het order.

3.5. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. De levering van de producten gebeurt door PostNL op het leveringsadres dat door de koper werd opgegeven als die uitdrukkelijk voor die levering betaald (uitz. zie punt 3.5.). Indien niemand aanwezig is, zal de chauffeur een briefje achterlaten zodat het pakket kan afgehaald worden in het dichtstbijzijnde postkantoor volgens de regels van BPost.

3.6. Gratis verzending wordt aangeboden voor een aankoop vanaf €75 of meer. Wij verzenden met PostNL naar het adres dat werd ingegeven (zie ook punt 3.2!)

3.7. Onder de €75 betaal je voor je verzending €5,95 en verzending gebeurd via PostNL. Zij garanderen verzending binnen de 48u.
Je kan kiezen voor verzending naar een afhaalpunt, dan is de verzending via BPost. Verzending naar een afhaalpunt kost €4,20.

3.8. MAIS OUI is niet aansprakelijk indien de leveringstermijn overschreden wordt door toedoen van de vervoerder, evenmin bij verlies van de producten of bij staking. De koper is op de hoogte van de transportrisico’s en dient vragen in dat verband te richten aan de vervoerder.

3.9. Indien de levering door overmacht wordt verhinderd of uitermate wordt bezwaard, heeft MAIS OUI het recht het order aan de omstandigheden aan te passen dan wel de overeenkomst te verbreken. De klant ziet uitdrukkelijk af van eventuele schadevergoeding.

3.10. Bij weigering van een levering door een klant, zijn de gemaakte kosten voor rekening van de klant.

3.11. De tarieven van de verzending staan duidelijk vermeld aan het einde van uw bestelling. Indien de verzending duurder blijkt te zijn, dan het standaardtarief, omwille van bv. een zwaarder of groter pakket dan standaard, wordt u hiervan vooraf nog verwittigd.

3.12. U kan het pakket ook kosteloos komen afhalen in de winkel te Brugge, Academiestraat 12 (= standaardlevering). Let wel, niet alle artikelen zijn in beide beschikbaar, dus indien een artikel niet op stock is in de gekozen winkel van levering, dan kan het een week duren alvorens je het artikel kan ophalen. We houden je hiervan zeker op de hoogte.

3.13. MAIS OUI heeft het recht gedeeltelijke verzendingen te verrichten.

3.14. MAIS OUI garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van artikelen veel zorg wordt besteed.

VERZENDTARIEVEN

4.1. Wij verzenden enkel nog naar landen in de EU. Tarieven voor verzending zijn als volgt:

 • België:
  tot 10 kg
  – vast tarief naar een Bpost afhaalpunt: €4,20
  – vast tarief aan huis met PostNL: € 5,95
  bij aankopen vanaf € 75,00 – gratis verzending aan huis, wij verzenden via PostNL. Zij verzenden binnen de 48u. Reken daar ook de tijd bij voor het pakketje klaar te maken, pakketje komt dus aan binnen de 3 dagen. Hou evt rekening met een langere leveringstijd bij drukke periodes bij de koeriersbedrijven. 
  U kan uw pakket ook gratis komen afhalen in de winkel in Brugge (=standaardlevering)
 • Nederland:
  tot 2  kg
  – vast tarief naar een afhaalpunt: €6,35
  – vast tarief van € 8,5
  Boven 2 kg: € 9
 • France (not overseas):
  tot 2  kg – vast tarief van € 11,5
  Boven 2 kg: € 13
 • Luxemburg:
  tot 2  kg – vast tarief van € 8,5
  Boven 2 kg: € 9,5
 • United Kingdom:
  Since the UK is not a EU member anymore, we can’t send to the UK anymore
 • Denmark:
  tot 2  kg – vast tarief van € 15,5
  Boven 2 kg: € 17,5
 • Other EU countries: on demand. Send a mail to hello@mais-oui.be

BETALING

5.1. Alle prijzen zijn in euro, inclusief BTW van 21% en EXCLUSIEF verzendkosten.

5.2.Wij accepteren betalingen via het betaalplatform Mollie voor KBC, Belfius, ING, Visa, Mastercard, Paypal en iDEAL.

5.3.Verzendkosten worden nadien toegevoegd aan uw bestelling.

5.4. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per mail.

5.5. Na het ontvangen van uw betaling op ons rekeningnummer, maken wij uw postpakket klaar en verzenden we het binnen de voorziene termijn.

EIGENDOMSVOORBEHOUD

6.1. De geleverde goederen blijven eigendom van MAIS OUI tot de volledige betaling van de prijs, incl. alle kosten en lasten. Bij niet-betaling behouden wij ons het recht om de goederen terug te nemen, van rechtswege en op kosten van de koper.

RETOUR

7.0. Voor retours vragen we indien mogelijk eerst na of er interesse is om te ruilen voor een ander product of voor een waardebon. Indien u dit echt niet wenst, dan refunden we je het betaalde bedrag van het artikel die u bestelde.

7.1. Een retour moet altijd schriftelijk, binnen de 10 dagen na ontvangst, via mail naar hello@mais-oui.be aangevraagd worden. De retourkost is altijd voor rekening van de klant. U kan retourneren naar de winkel in Brugge of je kan retourneren naar volgend afhaalpunt: Neverending Story, Havenstraat 5, 8000 Brugge. Vermeld dan duidelijk op het pakket dat het voor MAIS OUI is (ontvanger).
We vragen uitdrukkelijk om retours niet per gewone post terug te sturen, pakketjes MOETEN MET EEN TRACKINGCODE GERETOURNEERD WORDEN,  zo kan het worden getraceerd. Stuurde je toch je pakketje terug via gewone post en het pakketje raakt zoek, dan kunnen wij helaas niet refunden (zie ook punt 7.4.). 

Pakketjes die naar de winkel of afhaalpunt gestuurd worden, zonder voorafgaande mail van kennisgeving, zullen niet aanvaard worden.

Bezorg ons de trackingcode zodat we het pakketje kunnen volgen. U kan het emailadres (hello@mais-oui.be) meegeven bij de bestelling van het retourlabel of ons de trackingcode bezorgen naar: hello@mais-oui.be

7.2. Voor u een retour opstuurt, dient u ons hiervan op de hoogte te brengen via mail naar hello@mais-oui.beNa onze goedkeuring kunt u de retour terugsturen op eigen kost (zie 7.1.).

Retours kunt u terugsturen naar:
MAIS OUI
Academiestraat 12
8000 Brugge

of afhaalpunt:
Neverending Story t.a.v. MAIS OUI
Havenstraat 5
8000 Brugge

U kan de retours uiteraard ook zelf in de winkel in Brugge gratis terugbrengen. Voorzie voldoende stevige verpakking zodat de goederen in originele staat kunnen ontvangen worden.

7.3. Retours moeten bij ons binnen komen in perfecte staat, ongedragen en inclusief alle labels. De labels mogen niet verwijderd zijn en moeten intact zijn. MAIS OUI neemt geen items terug waarvan de labels verwijderd zijn.

7.4. MAIS OUI is niet verantwoordelijk voor schade, verlies of diefstal van geretourneerde artikelen.

7.5. Na 10 kalenderdagen volgend op de levering, gaat MAIS OUI ervan uit dat de klant heeft ingestemd met de bestelling.

7.6. Defecte artikelen moeten gemeld worden binnen de 10 kalenderdagen na aankoop en kunnen worden omgeruild voor hetzelfde soort product in dezelfde kleur en maat, indien beschikbaar. Na deze 14 kalenderdagen vervalt elk recht op herstelling of vervanging.

7.7. Terugbetaling voor goederen die geretourneerd werden of defecte items, zullen worden overgemaakt binnen de periode van 14 kalenderdagen na ontvangst van de teruggestuurde goederen.

7.8. In geval van klachten kunt u contact opnemen: hello@mais-oui.be

7.9. De niet-recupereerbare gemaakte kosten aan derden door MAIS OUI, voor het uitvoeren van een verkoop op afstand, en die een rechtstreeks gevolg zijn van de klant om niet te kiezen voor de goedkoopste standaardlevering (nl. afhaling in de winkel: MAIS OUI, Academiestraat 12, 8000 Brugge) vallen integraal onder de verantwoordelijkheid van de klant en blijven bijgevolg verschuldigd. Deze kosten worden in mindering gebracht van het terug te betalen bedrag.

PERSOONSGEGEVENS

8.1. Door te bestellen op de website van MAIS OUI staat de koper uitdrukkelijk toe over te gaan tot verwerking en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van de bestellingen, leveringen, betalingen, marketing en reclame.

8.2. Door een bestelling te plaatsen geeft de koper aan MAIS OUI het recht het bestellende email adres op te nemen in de mailingslist dat gebruikt wordt voor het versturen van nieuwsbrieven. Uitschrijven voor deze nieuwsbrief kan steeds via een afmeldlink in de email.

8.3. Wij gaan te allen tijde op de juiste wijze om met uw persoonsgegevens. Wij gebruiken uitsluitend die gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Persoonsgegevens worden in geen enkel geval aan derden verstrekt. Meer informatie omtrent wat er met uw gegevens wordt gedaan, kunt u terugvinden in onze Privacy Statement.

VALIDITEIT ELEKTRONISCHE COMMUNICATIE

9.1. Bij het bezoeken van de website of het plaatsen van een order, communiceert u via elektronische weg met MAIS OUI en aanvaardt de koper dat alle afspraken, publicaties en andere elektronische berichten dezelfde rechtsgeldigheid hebben als geschreven documenten.

OVERMACHT

10.1. MAIS OUI is niet aansprakelijk, indien en voor zover onze verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.

10.2. Onder overmacht wordt verstaan: elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen in het Internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mailverkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverde technologie, vervoermoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van MAIS OUI alsmede van hulppersonen, ziekte van personeel, gebreken in hulp- of transportmiddelen gelden uitdrukkelijk als overmacht.

FACTURATIE

11.1. Indien u graag een factuur ontvangt, gelieve ons dan per mail uw facturatie gegevens te bezorgen. U kan ons mailen op hello@mais-oui.be. Wij maken u een factuur op en zullen deze per e-mail bezorgen.

KLANTENKAART

12.1 Bij MAIS OUI wordt sinds eind 2018 met de Joyn kaart gewerkt. De Joyn-kaart is een klantenkaart die met een QR code werkt en die kan gebruikt worden bij diverse lokale handelaars in België die met de kaart werken. Je kan de app ook installeren op je smartphone.

Het systeem werkt als volgt:

 • Voor elke euro die je bij ons uitgeeft krijg je een punt. Op deze manier spaar je punten op om een cadeaubon te bekomen.
  • 250 punten = bon van €10,00
  • 500 punten = bon van €25,00
  • 1.000 punten = bon van €50,00
  • 2.500 punten = Private shopping met 5 vriendinnen met bubbles en een hapje. Jij krijgt 20% korting, je vriendinnen 10%

12.2. Tijdens de soldenperiode of wanneer je tijdens een actie al korting krijgt, worden er geen punten toegevoegd, aangezien je dan al van korting kan genieten. Ook artikels die afgeprijsd zijn tijdens season sales of tussentijdse kortingen, worden niet op de kaart gezet.

12.3. Bestelde je online, maar heb je je kaart nog niet bij ons geactiveerd, dan kunnen wij helaas de punten niet toevoegen omdat we die kaart dan niet kunnen opzoeken. Heb je wel al je kaart geactiveerd, laat het ons dan weten, dan voegen wij graag je punten toe.

12.4. De klant is zelf verantwoordelijk om de kortingsbonnen die werden verzameld in te ruilen, voor het afrekenen aan de kassa.

12.5. Punten uit het verleden kunnen niet meer worden toegevoegd.

CADEAUBONNEN

Vanaf 17/09/2018 geldt voor alle aankopen van een cadeaubon (met inbegrip van Tadabon en Cadeaubon Brugge), zowel in de winkel als in de webshop het volgende:
13.1. De cadeaubon is maximaal een jaar geldig zonder de mogelijkheid tot verlenging. Het jaar start vanaf de datum vermeld op de cadeaubon. Na deze datum is de cadeaubon niet meer geldig en zal er ook geen restitutie plaatsvinden.

13.2. Betalingen met cadeaubon zullen niet aanvaard worden tijdens de halfjaarlijkse solden periodes en op artikels die in de uitverkoop zijn.

13.3. Betalingen met cadeaubon zullen eveneens niet aanvaard worden op artikelen in stockverkoop, zowel tijdens een stockverkoop in de winkel of een andere locatie of via de website.

13.4. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code en kan slechts eenmalig gebruikt worden.

13.5. Het bedrag op de cadeaubon kan niet worden opgesplitst en moet dus ineens worden besteed voor minimaal het bedrag van de cadeaubon. Indien de aankoop meer kost, wordt het restsaldo vergoed met betaalmiddelen die geldig zijn in de winkel en de webshop.

13.6. In geval van diefstal of verlies van de cadeaubon vindt geen vergoeding plaats.

SCHEIDBAARHEID

14.1. Indien een artikel van deze voorwaarden wordt nietig verklaard, zal deze nietigheid de geldigheid van de overige artikelen niet aantasten.

14.2. Indien enig deel van deze algemene voorwaarden als te ruim wordt verklaard, zal de bepaling uitvoerbaar zijn tot het maximum toegelaten bij de wet.

14.3. Indien enig deel van deze algemene voorwaarden als ongeldig zou worden beschouwd, behouden wij ons het recht voor om dit gedeelte te vervangen.

TOEPASSELIJK RECHT

15.1. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op de algemene voorwaarden zelf, is uitsluitend het Belgisch recht van toepassing.

15.2. Als er een geschil ontstaat voortvloeiend uit onze samenwerkingsovereenkomst of daarop voortbouwende overeenkomsten proberen we dat in eerste instantie met onpartijdige bemiddeling op te lossen. Als we het geschil op deze manier niet kunnen oplossen, laten we ons geschil beslechten door een bevoegde rechter in het arrondissement Gent afd. Brugge. Beide partijen (u als klant en wij als leverancier) aanvaarden elektronische communicatie (bv. e-mail) als bewijsmiddel.

Laatste update: 24/03/2021

Add to cart