Wearable Stories

Woman wearing a green flowered blouse

Wearable Stories is een Belgisch merk ontworpen door Loredana Falone. Ze is van mening dat hoogwaardige stoffen hand in hand moeten gaan met eerlijke handel en duurzame mode. Ze gelooft in verfijnde items die laten zien dat details ertoe doen; in kleurenfilosofie en in de kracht van elke vrouw om haar eigen draagbare verhaal te creëren.

Na veel gereisd te hebben en geïnspireerd te zijn geraakt door diverse landen en talloze culturen, begon het verhaal van Wearable Stories aan de andere kant van de wereld, op Bali. Loredana leefde op het eiland en maakte kennis met een bewegende wereld van kansen en uitdagingen. De verschillende levensstijl, vrijheid en energieke creativiteit stimuleerden een felle mode-visie: casual en eigentijdse stukken die diverse culturele invloeden uitademen, terwijl ze vasthouden aan tijdloze waarden en trends.

Ze werkt samen met de traditionele en lokale ambachtslieden op Bali en in Europa en elk ontwerp is uniek en vertelt een verhaal. Hun culturele rijkdom en getalenteerde handen met generaties ervaring in het maken van schoonheid, is wat ze ervoor kiest om je te geven. Elke dag geven ze het beste van zichzelf om deel uit te maken van ons merk en jouw draagbare verhaal.

Bij elke collectie probeert ze emoties en waarden vrij te geven waar vrouwen zich mee kunnen identificeren, zodat ze zich moedig en vol vertrouwen voelen om anderen te inspireren, terwijl ze hun eigen draagbare verhaal creëren.

Producten van dit merk in onze webshop

X
Add to cart