Storm & Marie

zwarte lange jurk Storm&Marie

Deense duurzaamheid

Storm & Marie

STORM & MARIE is in 2010 opgericht door Signe Vedel en Kim Vedel Hansen in Kopenhagen. Vernoemd naar hun tweeling, begonnen ze het bedrijf een paar jaar na hun geboorte.

Bij MAIS OUI verkochten we Storm & Marie al gedurende verschillende seizoenen. Maar wat ons echt aantrok om weer met hen samen te werken, was hun totale verandering om een ​​echt verantwoordelijk merk te worden (ze noemen het verantwoordelijk, niet duurzaam). Tijdloze collecties proberen te maken in samenwerking met verantwoorde productie bedrijven.

Hun missie is om meer verantwoordelijkheid te nemen voor de mode industrie en uiteindelijk voor onze planeet. Hun visie is om een ​​meer ethisch en verantwoordelijk merk te creëren. “We zijn niet perfect, maar we zullen proberen creëren met diep respect voor onze wereld en de komende generaties. Elke dag. En het maakt een verschil. We willen onze klanten laten zien dat je een verschil kunt maken door merken te kiezen die verantwoordelijkheid nemen. Democratisch, open en eerlijk ontwerp is de kern van onze activiteiten. Wij zijn van mening dat ontwerp en verantwoordelijkheid hand in hand kunnen en moeten gaan.”

Producten van dit merk in onze webshop

Add to cart