House Raccoon

House Raccoon is ontworpen door een Belgisch koppel, Anneleen & Nathan, die graag doordachte interieurproducten ontwerpen en ontwikkelen. In september 2017 zijn ze begonnen met het maken van hun eigen betonnen interieurobjecten. Letterlijk elke stap van het proces wordt door hen gedaan in hun Belgische atelier. Elk stuk is een unieke handgemaakte toevoeging aan je huis omdat er geen twee objecten hetzelfde zijn.

UPCYCLING
Hun passie voor perfectie heeft geleid tot maandenlang onderzoek en overleg met experts uit de industrie. Het resultaat: een op maat ontwikkelde, hightech betonmix met superieure kwaliteiten. Een goed voorbeeld hiervan is de toevoeging van marmerstof dat niet alleen het beton sterker maakt, maar ook een afvalproduct is van marmerproductie dat normaal gesproken in grote stapels zou worden gedumpt, waardoor de natuur eromheen zou worden vernietigd.

ÉÉN BOOM PER PRODUCT
Last but not least, ze hebben iets toegevoegd dat persoonlijk erg belangrijk is voor hen en ons bij MAIS OUI. Afgezien van het upcyclen van sommige materialen (het marmerstof), wilden ze echt het milieu helpen. Met jouw hulp willen ze een echte en blijvende bijdrage leveren. Daarom planten ze voor elk (!) verkocht item een boom. Of het nu vanuit onze webshop is of vanuit een lokale fysieke winkel. Het beton heeft het vermogen om bossen over de hele wereld te creëren die het leven van talloze dieren en mensen om hen heen zullen verbeteren.

Producten van dit merk in onze webshop

X
Add to cart