Anonymous Copenhagen

vully-black-suede-boot-anonymous-cph.jpg

Anonymous Copenhagen is een schoenenlabel in een klassiek Scandinavisch ontwerp, gekenmerkt door comfort, duurzame kwaliteit en sterk traditioneel vakmanschap.

Opgericht en continu ontwikkeld door Alexander Ziegler Petersen, begon Anonymous Copenhagen in 2012 met het leveren van schoenen aan een paar geselecteerde winkels in Kopenhagen. Sindsdien is het uitgegroeid tot een internationaal erkend merk, nu ook verkrijgbaar in winkels in verschillende landen over de hele wereld. – evenals online aanbieden van wereldwijde verzending.

De schoenen zijn Designed in Copenhagen, de collecties worden gekenmerkt door prachtige silhouetten, moderne kleuren en scherpe lijnen in lijn met Scandinavische esthetiek. Elk paar schoenen is met zorg gemaakt van prachtige materialen volgens traditionele methoden en strenge criteria. Anonymous Copenhagen ontwikkelt vanaf het begin alle componenten zoals koorden, zolen, inlegzolen en hakken, en de huiden worden zorgvuldig geselecteerd en zorgvuldig uitgekozen bij Italiaanse, Spaanse en Portugese leerleveranciers. De productie vindt plaats in kleine, traditioneel aangestuurde Portugese en Spaanse schoenfabrieken, en nauwe oprechte relaties met de vakmensen zorgen voor een hoge focus op elk detail.

Met de filosofie om hoogwaardige producten te maken door schoenen van hoge kwaliteit aan te bieden met originele pasvormen en unieke ontwerpen tegen aantrekkelijke prijzen die geschikt zijn voor alle leeftijden, is het de ambitie om de voorkeurskeuze voor uw voeten te worden.

Producten van dit merk in onze webshop

X
Add to cart