CategoriesBrand Inspiratie

Aan alle mooie liedjes komt een einde. Ook het verhaal van MAIS OUI stopt.

Het komt wellicht niet helemaal als een verrassing, maar MAIS OUI stopt. Ons verhaal is na 8 jaar uitverteld.

We schreven een verhaal waar we erg trots op zijn. En dat willen we graag in schoonheid afsluiten. Samen met jou.

Gedurende de maand oktober houden we een stockverkoop in een pop-up. De stockverkoop is nu al gestart in onze webshop, dus zie je iets moois, wacht dan niet tot oktober. Weg is weg.*

De pop-up zal starten op donderdag 3 oktober op het gekende adres in de Sint-Jacobsstraat 28 in Brugge. Meer info over de pop-up vind je hier.

Voor dit najaar hebben we een beperkt aanbod nieuwe collectie besteld die je op onze webshop kunt terugvinden, nu aan 10% korting. Dit zijn stuks die we een jaar geleden met veel liefde geselecteerd hebben, aangezien we toen nog niet wisten welke weg we zouden inslaan. Meer nieuwe items zullen er niet meer bijkomen. Dus opnieuw: Wacht niet. We bestellen niet meer bij.

We hebben nog een mooie voorraad kledij en schoenen van afgelopen seizoenen die we de komende periode uitverkopen aan kortingen tot -70% en -80%. Deze kortingen zijn in de retail overigens niet logisch, maar voor ons wel noodzakelijk om dit hoofdstuk te kunnen afsluiten. Een deel van onze stockverkoop kan je nu al online vinden onder de categorie Stockverkoop.

De rest zal je kunnen bekijken in de uitverkoop vanaf 3 oktober in Brugge.

Hopelijk tot in oktober in onze pop-up of eerder al online.

Categorieën
De waardering van mais-oui.be bij Trustprofile Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 166 reviews.
Add to cart